Vandaag komen er zes jeugdteams van BMC weer in actie, tot nu toe boekten de C1, C2 en D1 al een overtuigende winst. Gefeliciteerd meiden!⚽ Lees hieronder de wedstrijdverslagen van BMC D1 en BMC C1!

NDZW D2 – BMC D1

Vandaag hadden we een wedstrijd in Vlijmen tegen NDZW. De eerste aanval van NDZW was meteen een goede en ze scoorden meteen de 1-0 maar daar lieten we ons niet door kennen en scoorden meteen de 1-1. De wedstrijd ging de eerste 10 minuten gelijk op maar daarna wisten we de voorsprong goed vol te houden. We gingen de rust in met 6-10 en hebben we de wedstrijd gewonnen met 9-18! Een goed begin van het nieuwe jaar.

Mosa C1- BMC C1

Nadat we afgelopen woensdag een super gezellige tapasmiddag/avond hebben gehad met ons eigen team, waarbij alle dames zelf de tapas hebben gemaakt, hadden we vandaag de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar! En dat was wel weer ff wennen want er is in de kerstvakantie niet getraind en we moesten al om 9.00 uur spelen in Ravenstein.

We starten met weinig kansen aan beide kanten, maar daar was Britt die de bal van Esmee mee kreeg, 0-1, lekker begin! Maar ook van Mosa een mooi afstandsschot 1-1. BMC mocht in de aanval en daar maakte Tess gebruik van en speelt de bal naar Melissa en die scoort met een doorloopbal, 1-2. Onze verdediging onderschept en wij zijn weer in de aanval, binnen 5 min de 1-3 door Inge. Maar Mosa komt goed terug en maakt de 2-3. Wij mogen weer uitnemen, de opzet is er maar er komt geen doelpunt uit. Totdat Tara op afstand staat en schiet…2-4. Net voor de rust maakt Mosa nog de 3-4… Spannend, het kan dus nog alle kanten op!

In de rust de nodige aanwijzingen en weer vol er tegen aan en met succes! Goed samenspel, betere samenwerking en Eva scoort de 3-5. Gevolgd door Jessie met een mooi afstandsschot 3-6. En ook Britt krijgt de bal mee met een doorloop, 3-7. Ondanks de mooie kansen bij Mosa houdt onze verdediging goed dicht. Eva weet nog de 3-8 te maken, met op het laatst nog een keer Melissa die de 3-9 scoort! Mooie wedstrijd en wederom winst voor ons! Wij zijn als coaches trots op de meiden!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee