Na het verlies op Bladella stond de kraker Fortuna ’74 op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor handhaving voor BMC 1. Na goed overleg bij de trainingen om de focus te pakken voor de wedstrijd en enkele wijzigingen in de vakken, maakte iedereen zich gereed voor de wedstrijd! Iedereen stond op scherp. Pupil vd Week Veerle Bevers mocht de belangrijke wedstrijd openen met een mooie doorloopbal.
 
BMC had mooie én lange aanvallen de eerste helft alleen kreeg het beginnende aanvalsvak veel druk, waardoor er moeite was met scoren. Uiteindelijk kwam BMC dus op een 1-3 achterstand te staan. Maar helaas kwam daar het noodlot, onze Iris viel uit. Achillespees afgescheurd…. wat moeten we nu zonder haar?!? Onze allround- rebounder…. Iedereen was van slag, maar voor onze Iris wisten we dat we onze koppen hoog moeten houden voor deze wedstrijd. Ruststand: 3-3.
 
Nadat onze Robin vorige week haar return maakte van haar blessure, legde ze er gelijk 2 mooie doelpunten in waardoor BMC 1 op voorsprong kwam en doortrok met één strafworp en één vrije bal van Meike en Ninke waardoor er een gat ontstond van 4 doelpunten. BMC 1 maakte goede aanvallen waardoor de tegenstanders overtredingen maakten. Door rustig en goede kansen te pakken kwamen er uiteindelijk 6 doelpunten voort uit strafworpen en vrije ballen. De eindstand werd dan ook 11-6.
 
Een mooie teamprestatie en hard gewerkt met z’n allen. Er zijn belangrijke punten gepakt voor handhaving. Ook hebben de dames niet hun koppies laten hangen na de vervelende uitval van onze Iris. We wensen Iris veel sterkte toe!
 
Score: Inge, Kim, Manouk 4x, Meike, Ninke, Robin 2x.
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee