GEZOCHT: KORFBALKAMPIOENEN

Houd jij van teamsport? Wil jij ook gezellig korfballen met anderen van jouw leeftijd? Dan zoeken we jou!

Je kunt op ieder moment lid worden van korfbalvereniging BMC. Je mag 3 keer gratis meetrainen om kennis te maken met korfbal en de club. Na de gratis trainingen horen we graag of je lid wil worden van BMC. Je wordt gemakkelijk lid door het aanmeldformulier in te vullen. Deze vind je onderaan deze pagina, samen met meer informatie over de contributie.

Heb je andere vragen of wil je graag meer informatie, stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@kvbmc.nl.

 • Wedstrijden

  BMC speelt twee competities, een zaalcompetitie en veldcompetitie. Zaalcompetitie in de sporthal De Run en veldcompetitie op sportpark De Brand. De wedstrijden zijn op zaterdag voor de jeugd en zondag voor de senioren (uitgezonderd het midweek team en de recreanten).

  Afmelden voor wedstrijden

  Als je voor een wedstrijd verhinderd bent, dit graag uiterlijk donderdag voor de wedstrijd telefonisch aan de coach doorgeven.

  Afgelasten van wedstrijden

  Als wedstrijden niet doorgaan word je gebeld door de coach. Geen bericht wil dus zeggen dat het gewoon doorgaat.

  Wedstrijdprogramma

  Elk teamlid ontvangt een wedstrijdprogramma van de eigen trainer/coach. Tevens ontvang je de nieuwsbrief en het programma vind je op deze website.

  Vervoer naar uitwedstrijden

  Bij uitwedstrijden vertrekken we altijd bij sporthal De Run. Op het wedstrijdprogramma staan ook de vertrektijden en het rijschema. Als je ingedeeld bent en je zou verhinderd zijn, dan zelf graag voor vervanging zorgen.

  Douchen na de wedstrijd

  Het is de bedoeling dat er na het sporten gedoucht wordt. Zorg dus dat je altijd een handdoek en droge kleding bij je hebt.

 • Trainingen

  In de zaal worden de jeugdtrainingen gegeven in sporthal De Run en op het veld op sportpark De Brand. De trainingstijden ontvang je van je trainer of coach. Tevens staan ze vermeld op de website.

  Afmelden voor trainingen

  Als je voor een training verhinderd bent, dit graag zo snel mogelijk telefonisch aan de trainer doorgeven. Dus bij voorkeur niet pas een uur voor aanvang van de training. Het is niet toegestaan je af te melden via teamgenoten, vriendinnetjes of zusjes.

  Afgelasting van trainingen

  Als een training om wat voor reden dan ook niet doorgaat, word je gebeld door de trainer. Geen bericht wil dus zeggen dat het gewoon doorgaat.

 • KNKV Wedstrijdzaken App

  De KNKV Wedstrijdzaken App is dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers en scheidsrechters. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de scheidsrechters in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

  • Volg je favoriete spelers, teams of clubs.
  • Bekijk alle standen, uitslagen en programma’s.
  • Bekijk direct de route naar een uitwedstrijd.

  De KNKV Wedstrijdzaken App is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

  Registratie voor leden

  Ben jij lid van BMC en wil je gebruik gaan maken van de KNKV Wedstrijdzaken App? Bij het registreren in de app moet je het e-mailadres gebruiken dat bij BMC bekend is. 

  Registratie voor niet-leden

  Niet-leden (bijvoorbeeld (groot)ouders en supporters) kunnen zichzelf registeren in de KNKV Wedstrijdzaken App met hun e-mailadres en een wachtwoord. Dit e-mailadres hoeft niet bekend te zijn bij BMC of het KNKV. Na registratie ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Zodra je jouw registratie geactiveerd hebt, kan je inloggen in de KNKV Wedstrijdzaken app.

  Klik hier voor uitleg over het registreren en inloggen in de app.

  Vragen over de App? Neem dan contact op via wedstrijdsecretariaat@kvbmc.nl. 

 • Kleding & schoenen

  Alle leden dienen tijdens de wedstrijd in het clubtenue te spelen. De clubkleuren van BMC zijn rood/wit.

  Rokje, broekje, shirt en sokken

  Het is verplicht een rood rokje (dames) en een rode broek (heren) te dragen met een wit shirt.

  • Shirtjes worden per team geregeld
  • Rokjes en broekjes (van het merk Reece) dienen zelf te worden gekocht en zijn dus eigendom van het lid.
  • Het is bealngrijk goede sportsokken te dragen in de kleur zwart, geen halve sokjes. We adviseren lange, zwarte Stanno sokken met 2 rode ringen.

  Trainingspakken

  De selectie draagt gesponsorde trainingspakken. Voor de jeugdleden is er de mogelijkheid om een trainingspak met het BMC-logo te kopen. Meer informatie via ledenadministratie@kvbmc.nl.

  Schoenen

  Op het gras wordt er op voetbalschoenen gespeeld en in de zaal op schone, stevige zaalschoenen.

  Korting bij HT Sports

  HT Sports in Rosmalen is onze leverancier van rokjes, sokken en shirts en andere kleding.

  Als lid van BMC ontvang je 10% korting bij HT Sports op al jouw aankopen (op de originele prijs). In de winkel vind je een breed assortiment sport- en aanverwante artikelen in verschillende prijsklassen.

  Voor meer informatie over clubkleding mail je naar ledenadministratie@kvbmc.nl.

 • Overige

  Aanspreekpunt

  Indien er zich problemen voor doen tijdens de training of wedstrijd, probeer dit dan eerst op te lossen met je trainer of coach. Mocht je er met hem of haar niet uitkomen, dan kun je iemand van jeugdcoördinatie benaderen. Dit geldt voor zowel de ouders als de jeugdleden.

  EHBO-doos

  De EHBO-doos bevindt zich in het clubgebouw en in het materiaalhok. Als er iets uit de doos op is, kun je dit doorgeven in de kantine. Zij zorgen dan voor aanvulling.

  Gevonden voorwerpen 

  Gevonden voorwerpen worden op het veld verzameld in het clubgebouw. In de sporthal bij de beheerder.

  Telefoon en sieraden

  In verband met de eigen veiligheid is het absoluut verboden om sieraden te dragen tijdens de wedstrijd of training. Om verlies te voorkomen, laat deze zoveel mogelijk thuis. Dit geldt ook voor je telefoon.

  Kleedlokalen

  Laat de kleedlokalen netjes achter en doe de lichten altijd uit. Zowel bij een training als een wedstrijd.

  Wees op tijd

  Het is vervelend als er op jou gewacht moet worden bij trainingen en wedstrijden. Ook ouders die auto moeten rijden, dienen op tijd aanwezig te zijn.

  Afmelden

  Meld je alleen af voor trainingen en wedstrijden als het echt niet anders kan. Feestjes en logeerpartijen zijn geen goede reden voor afmeldingen. Bedenk altijd dat je aan een teamsport doet en dat door jouw afmelding jouw team in de problemen kan komen.

 • Vele handen maken licht werk

  Vrijwilligers zijn het fundament van onze vereniging en zorgen ervoor dat wij alle (sport)activiteiten betaalbaar kunnen aanbieden. Gelukkig zijn er altijd enthousiaste vrijwilligers bereid te helpen. Maar met bloeiende verenigingsactiviteiten in gedachten, zijn meer handen zeer welkom. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!

  We zoeken enthousiaste doeners, affiniteit met kinderen/jeugd, je hoeft geen verstand van korfbal te hebben. Leeftijd speelt geen rol, gezelligheid wel. Samenwerken in een commissie heeft prioriteit, maar klaar je liever zelf een klusje, ook dan kan je wat voor ons betekenen! Klussen die plezierig zijn, die je samen met anderen uitvoert, die goed te doen zijn én die soms maar één keer hoeven te gebeuren. Dus ook voor liefhebbers met weinig vrije tijd, hebben wij mogelijkheden die zeker veel voldoening schenken.

  Kijk hier voor de vacatures of stuur een mail naar info@kvbmc.nl.

Contributie

Contributie seizoen 2023/2024

Kangoeroe / Welpen: € 89,50

7 jaar: € 107,-

8 t/m 10 jaar: € 126,-

11 t/m 14 jaar: € 135,-

15 t/m 17 jaar: € 144,-

Vanaf 18 jaar: € 182,-

Steunend lid: € 38,-

Trainingslid: € 89,50

Aan- afmelden

Let op:

Leeftijd op 1 januari van het lopende seizoen is bepalend.

Wanneer een lid gedurende een langere periode, vanaf 3 maanden, niet kan meespelen door blessure, zwangerschap of bijvoorbeeld een stage in het buitenland kan restitutie van de contributie worden aangevraagd. Over de niet gespeelde periode ontvangt het lid 50% korting over de contributie met uitzondering van de KNKV bijdrage.

AANMELDEN

Wil jij je aanmelden om te komen korfballen? Download via onderstaande button het aanmeldformulier, vul het in, print het uit, zet je handtekening en lever het in tijdens de training of wedstrijd. Je kan het formulier ook brengen naar het wedstrijdsecretariaat: Hoogstraat 129, Berlicum.

Download aanmeldformulier

Afmelden

Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen. Tussentijds opzeggen, is niet mogelijk. Als je toch wilt opzeggen, doe je dat schriftelijk vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar. Als we niets horen, gaan we er vanuit dat je komend seizoen nog bij BMC speelt en ben je ook contributie verschuldigd. Opzeggen kan middels een mail naar ledenadministratie@kvbmc.nl.