GEZOCHT: KORFBALMEIDEN

Houd jij van teamsport? Wil jij ook gezellig korfballen met meiden van jouw leeftijd? Dan zoeken we jou!

Je kunt op ieder moment lid worden van korfbalvereniging BMC. Je mag 3 keer gratis meetrainen om kennis te maken met korfbal en de club. Na de gratis trainingen horen we graag of je lid wil worden van BMC. Je wordt gemakkelijk lid door het aanmeldformulier in te vullen. Deze vind je onderaan deze pagina, samen met meer informatie over de contributie.

Heb je andere vragen of wil je graag meer informatie, stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@kvbmc.nl.

 • Wedstrijden

  BMC speelt twee competities, een zaalcompetitie en veldcompetitie. Zaalcompetitie in de sporthal De Run en veldcompetitie op sportpark De Brand. De wedstrijden zijn op zaterdag voor de jeugd en zondag voor de senioren (uitgezonderd het midweek team en de recreanten).

  Afmelden voor wedstrijden

  Als je voor een wedstrijd verhinderd bent, dit graag uiterlijk donderdag voor de wedstrijd telefonisch aan de coach doorgeven.

  Afgelasten van wedstrijden

  Als wedstrijden niet doorgaan word je gebeld door de coach. Geen bericht wil dus zeggen dat het gewoon doorgaat.

  Wedstrijdprogramma

  Elk teamlid ontvangt een wedstrijdprogramma van de eigen trainer/coach. Tevens ontvang je de nieuwsbrief en het programma vind je op deze website.

  Vervoer naar uitwedstrijden

  Bij uitwedstrijden vertrekken we altijd bij sporthal De Run. Op het wedstrijdprogramma staan ook de vertrektijden en het rijschema. Als je ingedeeld bent en je zou verhinderd zijn, dan zelf graag voor vervanging zorgen.

  Douchen na de wedstrijd

  Het is de bedoeling dat er na het sporten gedoucht wordt. Zorg dus dat je altijd een handdoek en droge kleding bij je hebt.

 • Trainingen

  In de zaal worden de jeugdtrainingen gegeven in sporthal De Run en op het veld op sportpark De Brand. De trainingstijden ontvang je van je trainer of coach. Tevens staan ze vermeld op de website.

  Afmelden voor trainingen

  Als je voor een training verhinderd bent, dit graag zo snel mogelijk telefonisch aan de trainer doorgeven. Dus bij voorkeur niet pas een uur voor aanvang van de training. Het is niet toegestaan je af te melden via teamgenoten, vriendinnetjes of zusjes.

  Afgelasting van trainingen

  Als een training om wat voor reden dan ook niet doorgaat, word je gebeld door de trainer. Geen bericht wil dus zeggen dat het gewoon doorgaat.

 • Tenue

  Alle leden dienen tijdens de wedstrijd in het clubtenue te spelen. De clubkleuren van BMC zijn rood/wit.

  Rokje, broekje, shirt en sokken

  Het is verplicht een rood rokje (dames) en een rode broek (heren) te dragen met een wit shirt.

  –          Shirtjes worden per team geregeld

  –          Rokjes en broekjes (van het merk Reece) dienen zelf te worden gekocht en zijn dus eigendom van het lid. Deze kun je bestellen bij Princen Sport in Den Bosch.

  –          Het is belangrijk om goede sportsokken te dragen in de kleur zwart. Dus geen halve sokjes. Wij raden deelite sokken aan van het merk Hummel. Deze kun je bestellen bij Princen Sport in Den Bosch.

  Trainingspakken

  De selectie draagt gesponsorde trainingspakken. Voor de jeugdleden is er de mogelijkheid om een trainingspak  met het BMC-logo te kopen. Aan het begin van het seizoen wordt er een pasavond georganiseerd. Dit pak kost € 42,50 en is eigendom van het lid. Onderling kunnen natuurlijk altijd pakken geruild of verkocht worden.

  Schoenen

  Op het gras wordt er met voetbalschoenen gespeeld en in de zaal met stevige zaalschoenen.

 • Overige

  Aanspreekpunt

  Indien er zich problemen voor doen tijdens de training of wedstrijd, probeer dit dan eerst op te lossen met je trainer of coach. Mocht je er met hem of haar niet uitkomen, dan kun je iemand van jeugdcoördinatie benaderen. Dit geldt voor zowel de ouders als de jeugdleden.

  EHBO-doos

  De EHBO-doos bevindt zich in het clubgebouw en in het materiaalhok. Als er iets uit de doos op is, kun je dit doorgeven in de kantine. Zij zorgen dan voor aanvulling.

  Gevonden voorwerpen 

  Gevonden voorwerpen worden op het veld verzameld in het clubgebouw. In de sporthal bij de beheerder.

  Telefoon en sieraden

  In verband met de eigen veiligheid is het absoluut verboden om sieraden te dragen tijdens de wedstrijd of training. Om verlies te voorkomen, laat deze zoveel mogelijk thuis. Dit geldt ook voor je telefoon.

  Kleedlokalen

  Laat de kleedlokalen netjes achter en doe de lichten altijd uit. Zowel bij een training als een wedstrijd.

  Wees op tijd

  Het is vervelend als er op jou gewacht moet worden bij trainingen en wedstrijden. Ook ouders die auto moeten rijden, dienen op tijd aanwezig te zijn.

  Afmelden

  Meld je alleen af voor trainingen en wedstrijden als het echt niet anders kan. Feestjes en logeerpartijen zijn geen goede reden voor afmeldingen. Bedenk altijd dat je aan een teamsport doet en dat door jouw afmelding jouw team in de problemen kan komen.

Contributie

Contributie 2019/2020

4 t/m 6 jaar: € 50,-

7 t/m 10 jaar: € 110,-

11 t/m 14 jaar: € 119,-

15 t/m 17 jaar: € 128,-

Vanaf 18 jaar: € 166,-

Recreanten: € 126,-

Steunend lid: € 15,-

Aan- afmelden

Let op:

Leeftijd op 1 januari van het lopende seizoen is bepalend.

Wanneer een lid gedurende een langere periode, vanaf 3 maanden, niet kan meespelen door blessure, zwangerschap of bijvoorbeeld een stage in het buitenland kan restitutie van de contributie worden aangevraagd. Over de niet gespeelde periode ontvangt het lid 50% korting over de contributie met uitzondering van de KNKV bijdrage.

AANMELDEN

Wil jij je aanmelden om te komen korfballen? Download via onderstaande button het aanmeldformulier, vul het in, print het uit, zet je handtekening en lever het in tijdens de training of wedstrijd. Je kan het formulier ook brengen naar het wedstrijdsecretariaat: Hoogstraat 129, Berlicum.

Download aanmeldformulier

Afmelden

Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen. Tussentijds opzeggen, is niet mogelijk. Als je toch wilt opzeggen, doe je dat schriftelijk vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar. Als we niets horen, gaan we er vanuit dat je komend seizoen nog bij BMC speelt en ben je ook contributie verschuldigd. Opzeggen kan middels een mail naar ledenadministratie@kvbmc.nl.