Nadat het sterrenteam zich als winnaar mocht uitroepen van de Playbackshow, konden de meiden zondag nog voor de laatste keer aan de bak in 2023! De peptalk van onze Benjamin heeft toch haar vruchten afgeworpen tijdens het optreden, hopelijk ook tijdens de wedstrijd! Alleen het publiek (Nancy en Hans) werden allerminst getrakteerd op een korfbal-show.

Nadat het team aankwam in Diessen en de nodige voorbereidingen waren getroffen, kon de wedstrijd goed beginnen. BMC 1 kwam door mooie doelpunten op een 1-4 voorsprong, maar de voorsprong werd snel door DSV weer rechtgetrokken na een 5-5. Het was een moeizame eerste helft, die zorgt voor stroperig spel en weinig rebound. Hierdoor kon de tegenpartij meerdere keren aanleggen. Ruststand: 7-5.ย 

Nadat de meiden de rust moesten pakken in de aanvallen van Rinus en Frankie, werden er meer doelpunten gemaakt en kwam BMC 1 door 2 mooie doelpunten van Moos en Meike weer op een 7-7 te staan. Uit een gelijk opgaande wedstrijd werd uiteindelijk een gelijkspel uit gesleept. Eindstand 11-11 waarmee BMC 1 op de vierde plek blijft staan.

Scores: Iris, Manouk 3x, Meike 2x, Moniek, Ninke 3x, Renee.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee