Pijnlijke nederlaag voor BMC 1 (9-4)

BMC 1 speelde zondag het uitduel tegen middenmoter DES. Zo uitblinkend als het team de derde helft beleeft, zo moeizaam gingen de eerste & tweede helft. Het team startte slecht aan de wedstrijd en stond binnen enkele minuten met 2-0 achter na twee tegengoals uit drie aanvallen. Het verdedigingsvak hield daarna ruime tijd de boel potdicht met een scherpe Mijntje en veel afvallende ballen voor Manouk. Aanvallend was het ploeteren op de modderige grasmat en kwamen we door eigen slordigheden en slechte keuzes niet tot beste kansen. ร‰รฉn minuut voor tijd viel er alsnog โ€™n tegengoal van afstand binnen: 3-0 ruststand. Met zelf nog geen goal op het scorebord, gingen we met schaamrood op de kaakjes naar de kleedkamer.

Na de rust ging het spel helaas van kwaad tot erger. BMC kwam er aanvallend niet uit, liet zich te makkelijk wegzetten en ballen lopen. Nadat Kim de hatelijke nul van het scorebord haalde, leek er even wat geloof te komen. DES bleef in score ruim voor en ondanks enkele BMC-goals in de laatste tien minuten, volgde er een pijnlijke nederlaag. Eindstand 9-4

Goals: Kim 2x, Manouk, Ninke

Een offday is nog een understatement voor de zondag. ๐Ÿ˜… Aankomende weken de koppies weer omhoog en samen hard werken voor een beter resultaat.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee