Nadat iedereen heeft kunnen genieten van 2 korfbalvrije weken kon BMC 1 zich klaarstomen voor de wedstrijden tegen Bladella. Nadat Moossie bekend had gemaakt een tijdje BMC 1 te verlaten voor het mooie Nieuw-Zeeland/Australië en ons Nink terugkwam van vakantie, kwamen er twee basis plekken vrij voor de terugkerende Lieke en Robin van blessure.

BMC 1 begon de wedstrijd met een goede wandeling in Bladel, omdat de sporthal pas een half uur voor de wedstrijd openging.. Bij binnenkomst haastte BMC 1 zich om klaar te maken voor de wedstrijd tegen Bladella 1!
BMC 1 kwam verrassend 0-2 voor te staan door doelpuntenmakers Inge en Kim. Maar daarna was BMC 1 niet scherp. Er werden slechte ballen gegooid en de afronding was niet goed. Hierdoor kwam BMC 1 op een 6-2 achterstand te staan.

In de rust kreeg BMC 1 te horen dat ze rustig de aanvallen moesten afmaken en wachten op de goede kansen. Alleen BMC 1 was toch te gehaast en nam niet de goede kansen. Hierdoor werd de stand 10-4. Uiteindelijk heeft het 15 minuten geduurd voordat er een goal viel in Bladel. BMC 1 was in deze fase scherp en won veel rebound. Na 15 minuten werd er een flinke overtreding gemaakt op Meike, waardoor Manouk de vrije worp kon benutten en de eindstand op 10-6 kwam te staan.
Het was een sportieve wedstrijd van beide kanten, alleen BMC 1 was niet scherp genoeg. Zondag 21 januari speelt BMC 1 een belangrijke thuiswedstrijd tegen Fortuna ‘74. Alle support is welkom!

Scores: Inge 2x, Kim, Manouk 3x

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee