Door: Kim van Lokven.

Het zonnetje scheen, het veld lag er (voor onze begrippen๐Ÿ˜…) piekfijn bij en met het nodige publiek werd het een ware Super Sunday voor BMC!

Na de spannende winst van BMC 2 startte BMC 1 sterk aan de wedstrijd tegen Corridor. Via schoten van Lieke en Moniek werd snel een 2-0 voorsprong gepakt.
Corridor maakte van afstand de aansluitingstreffer en kwam terug maar herkenbare doelpuntjes van Claire (hoog nemen), Pleuni (pancake-specialiteit๐Ÿ˜‰) en Lenny (staaltje techniek) behielden de voorsprong voor BMC. De ruststand 5-3.

Na rust kwam Corridor tot 5-4 maar Marjan, vandaag letterlijk en figuurlijk rots in de branding tijdens een fysiek duel, zorgde direct voor een gat, 6-4. Lenny zette koelbloedig de 7-4 via strafworp op scorebord. Corridor bleef met stevig spel terugkomen maar de ingevallen Inge schoot met scherp de 8-6 binnen. Ninke vergrootte de marge naar 9-6 met een omdraaibal. BMC maakte het daarna nog even spannend maar een goed gevulde bank met reserves, geblesseerde Michelle & Kim en natuurlijk coach Reint ziet BMC 1 met 9-8 winnen!๐Ÿ’ช๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ De verdiende eerste winst is binnen en BMC pakt weer aansluiting in de overgangsklasse waar de verschillen minimaal zijn. Met een goed gevoel op naar volgende week!

Toppers Inge, Iris, Lieke & Marjan: bedankt voor het meedoen!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee