Op zondag 1 oktober mocht BMC 1 richting Loosbroek. Of volgens Moniek haar omschrijving ‘Het lijkt hier wel Frankrijk met al die lange wegen en maisvelden’. Met Cappie Ninke weer terug, konden wij ons compleet klaarmaken voor de wedstrijd tegen SC Loosbroek.

SC Loosbroek a.k.a. Korloo was een onbekende tegenstander, dus BMC ging met een openminded gevoel de wedstrijd in. Na een lange tocht naar het veld begon het team aan de warming-up en met een drietal supporters en trouwe fan Noor kon de wedstrijd beginnen!

BMC was aan het begin van de wedstrijd niet scherp genoeg. De afvallende ballen werden niet gevangen en wéér werden de open kansen niet gescoord. Doordat aan de zijde van BMC niet werd gescoord, kon SC Loosbroek uitlopen tot een 3-0 voorsprong en werd uitgebouwd na 30 minuten tot een 5-1 voorsprong voor SC Loosbroek.

Na time-outs van coaches Eric en Frank en na een goede rust kwam BMC beter in het spel en werd het team scherper. Ninke mocht de joker spelen en werd goed benut voor de aanvallen in beide vakken, hierdoor kwam er nieuwe energie in de vakken en werd de afronding beter. Na twee mooie acties van Iris en Manouk, kregen zij beiden een strafworp waardoor de stand op 8-6 kwam te staan. De spanning kwam weer terug in de wedstrijd en dat was ook te merken aan de tegenstanders, want er werden zelfs nog rake klappen uitgedeeld. Maar de scherpte was over de gehele wedstrijd niet goed genoeg waardoor de tegenstanders na 60 minuten de winst over de streep wisten te trekken. Eindstand 10-7.

Koppies houden we omhoog en zondag gaan we weer opnieuw knallen. Dan mag BMC op bezoek bij JES/Klick’15.

Score: Iris, Manouk, Meike, Melissa, Moniek 2x, Ninke

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee