BMC heeft laatste uitwedstrijd afgesloten met 5-6 winst. Helaas moesten we onze vaste supporters Buumke en Marjanneke missen, maar niet getreurd ze zullen snel weer aansluiten! Teruggaand naar de wedstrijd met paar kleine aanpassingen in de vakken en met Iris en Meike langs de kant kon BMC zich opmaken tegen JES/Klick 15. De tegenstander uit Venhorst was al bekend bij BMC. BMC kon in de bekercompetitie niet winnen van JES/Klick โ€˜15, dus de gedrevenheid bij de roodwitten (Nu met uitshirts: roodzwarten) was hoog!

Voor de wedstrijd werd een goed bakkie pleur/thee gedronken en werd de ABN van ons moeder van het stel even op de proef gesteld. Na de overhoring kon iedereen zich klaarmaken voor de wedstrijd!

BMC wist gelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken, door een voorsprong te pakken van 0-3. Mooie kansen werden gecreรซerd en de afronding, je gelooft het niet maar was goed! BMC zou BMC niet zijn en wisten toch nog slordigheidsfoutjes te maken in de verdediging waardoor de ruststand 2-3 werd.

Direct na rust ging de wisseltechniek van onze Rinus van start. Meike mocht het stokje overnemen van Ninke, waardoor ze de joker werd van deze wedstrijd. In de aanvallen werd ze gebruikt om haar snelheid te gebruiken, waardoor BMC weer een mooie voorsprong wist te pakken en werd het na 2 mooie doelpunten van onze captain 4-6.

Er stonden nog 3 minuten op de klok en BMC moest van Eric de wedstrijd klassiek uitspelen, wat erg moeizaam ging, maar de meiden kregen het toch voor elkaar. Na 60 minuten was het fluitsignaal te horen en kon BMC opgelucht adem halen want de winst was binnen!! Eindstand: 5 – 6.

Score: Manouk 2x, Ninke 4x

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee