Diederik Tibosch stopt na 10 jaar als voorzitter van BMC. We willen hem hartelijk danken voor zijn inzet, bevlogenheid, enthousiasme de afgelopen jaren en wensen hem alle goeds voor de toekomst.

Tijdens de seizoensafsluiting op 12 juni hebben we hem natuurlijk geheel verdiend in het zonnetje gezet. Hieronder lees je de speech terug:

Diederik,

We weten dat je niet graag in de spotlights staat. Sorry! Maar toch doen we het, want na 15 jaar bestuur willen we je heel graag bedanken nu je stopt als voorzitter van onze club.

Inmiddels 25 jaar lid en altijd ontzettend betrokken geweest. 10 jaar geleden startte jouw bestuur avontuur al. Eerst als vice-voorzitter, daarna als voorzitter. In 2017 was het 5 voor 12 voor ons bestaan als vereniging met weinig jeugd en vrijwilligers. Met jouw hulp staan we waar we nu staan met jeugdteams in alle leeftijdscategorien en een mooie groep vrijwilligers. Je was niet alleen voorzitter, ook trainer/coach, je fluit wedstrijden, regelt het veldonderhoud met een clubje mannen, bent betrokken bij de jeugdcommissie, gaat altijd mee op kamp en staat zelf ook regelmatig in het veld.

Ik weet zeker dat ik namens iedereen hier spreek dat we het ontzettend jammer vinden dat je stopt als voorzitter. Altijd betrokken bij zowel de senioren als jeugd. Je ontvangt iedereen met open armen en zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Binnen het bestuur de enige man in een chaotisch groepje dames, je nuchtere kijk op zaken, je positiviteit en bovenal gezelligheid. We gaan je missen. Maar na 10 jaar is het tijd voor andere dingen!

Diederik, bedankt voor je top inzet in het bestuur en voor BMC de afgelopen 10 jaar! Hierbij een heerlijke borrelplank om samen met Kelly van te genieten tijdens een mooie, korfbal vrije zomeravond.

Bedankt!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee