De eerste zaalwedstrijd stond op het programma voor BMC 1. Het strijdtoneel vond plaats in sporthal de Run. Met het trouwe thuispubliek waaronder de voetbalmannen en Pupil van de Week Laura van Asperen langs de lijn was het team klaar voor de wedstrijd. Ook was dit de wedstrijd waarbij onze Kim haar rentree (Zoals Meike zegt Kim’s debuut) ging maken nadat ze had gezegd dat ze met korfbalpensioen ging;) We zijn blij dat je terug bent Kim, onze snelheidsduvel en vogeltje! Ook kon op een wonderbaarlijke manier onze Moos reserve zitten, dus aan positieve gebeurtenissen kon het niet liggen, game on!

BMC 1 was al bekend met Bladella en wist dat een sportieve wedstrijd ging worden en gelijk op kon gaan. Gelijk opgaan was in de eerste 3 minuten niet te merken, want BMC 1 kwam op een achterstand te staan van 0-3. Dit moest beter en BMC 1 ging zich herstellen met een paar mooie aanvallen en goede afrondingen van bijvoorbeeld Iris. Zij maakte 2 goals achter elkaar waardoor de stand weer op 4-4 kwam te staan. BMC 1 kwam weer in spoor en de ruststand was 7-8.ย 

Na de rust bleven de ploegen nauwelijks ontlopen in score en bleef het een spannende en sportieve wedstrijd. Maar hier kwam snel verandering in, toen de scheidsrechter 4 strafworpen meegaf aan Bladella waardoor zij de stand naar 11-14 konden brengen. Maar BMC 1 was heel de wedstrijd scherp en vurig om te winnen, maar de strafworpen zorgde ervoor dat BMC 1 de stand niet meer recht kon trekken.

Eindstand 14-17, een zure en mogelijke dure nederlaag die niet nodig was. De scherpte en de vurigheid was er zeker in het team heel de wedstrijd. Mรกรกr niet getreurd, het binnenseizoen is nog lang, dus koppies omhoog en op naar volgende week!!

Score: Inge 1x, Iris 3x, Kim 1x, Manouk 2x, Meike 4x, Ninke 3x.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee