Op weg naar Beek en Donk in de sneeuw !
We hadden er met zijn alle veel zin in want we weten dat we aan elkaar gewaagd zijn.
En dat bleek ook zo, Flamingo’s begonnen meteen sterk in de aanval met resultaat van het eerste schot….1-0. En toen ging BMC in de aanval….mooi samenspel….Tara schiet en ja hoor 1-1. Al vlug de bal weer voor BMC en daar is Inge met de 1-2. Maar de Flamingo’s vechten terug en weten de ruststand op 3-2 te brengen.

Ondanks onze achterstand mega trots op de meiden want O wat spelen ze goed, hier en daar wat tips en weer door. De concentratie spat eraf en weer vol er tegen aan. Zo’n mooie acties van beide kanten en dan toch weer BMC aan de bal…Britt krijgt de bal en scoort 3-3! Tinke weet de bal te onderscheppen, bal naar de aanval, de opzet is er, Eva krijgt bal mee….3-4. Alleen de Flamingo’s weten dit vrij vlug te beantwoorden met de 4-4. Het kan nog alle kanten op! Nog 15 min….en vol energie aan beide kanten. Esmee in de steun en krijgt de kans om de bal naar Tara te spelen…4-5.

De verdediging houdt ijzersterk dicht aan onze kant en krijgt de bal weer in handen…Ja hoor de 4-6 door afstandsschot van Tara. Vakwissel en de Flamingo’s krijgen hier en daar wat kansjes maar mocht niet baten, BMC weer aan de bal, Tess speelt aan….Eva op afstand 4-7…en even later ook de 4-8. Nog een paar minuten en we blijven er vol voor gaan, Jessie komt aan de bal, speelt naar de aanval, verschillende kansen maar hij wil er niet in….dan schiet Britt met een tweede kans er achteraan….Yes 4-9 wat meteen de eindstand werd! Prachtige wedstrijd waar wij als coaches mega trots op zijn!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee