Na het verlies op DAW Schaijk stond de kraker met Corridor op het programma. Hard vechtend ten onder, dat is een goede samenvatting van de wedstrijd. 

Het was zover, de eerste wedstrijd van de vele die BMC 1 thuis moet gaan spelen om 19.30 uur…. Nadat het team geïnformeerd was dat de nichtjes Van Zoggel niet fit waren, wist het team dat ze twee belangrijke schakels gingen missen, dus met z’n allen volle bak moesten gaan! Nadat Pupil van de Week Tess vd Sangen een mooie doorloopbal maakte, kon de wedstrijd van start!

BMC 1 begon scherp aan de wedstrijd. Mooie aanvallen lieten beide vakken zien, waardoor er veel korte kansen werden gescoord. Maar nadat BMC in 4 minuten tijd 3 doelpunten door liet gaan, kreeg BMC het net niet voor elkaar om in de rust met een voorsprong of gelijkspel het kleedlokaal in te gaan. Ruststand: 8-9. 

Na de peptalk van Rinus en Frankie begon BMC 1 aan de tweede helft. Hierbij was gelijk de scherpte van de eerste helft minder goed, waardoor BMC op een 9-12 achterstand kwam te staan. Slordigheid was in de tweede helft beter te zien. Toch bleef BMC vechten om op de hielen te blijven bij Corridor. Maar het mocht helaas niet baten, na 60 minuten gestreden te hebben als team, werd de eindstand 14-17. 

BMC kon uiteindelijk geen aanspraak maken op een punt(en), maar de meiden hebben zeker een goede pot gespeeld, hard gewerkt en goede aanvallen laten zien. Het was een mooie wedstrijd voor de toeschouwers! Alle dames gaven 100% en dat resulteerde in een spannende slotfase. Doorgaan tot het einde en dat hebben ze zeker laten zien!

Score: Kim 3x, Meike 2x, Melissa 2x, Moniek, Ninke 3x, Renee 3x

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee