BMC 1 ging zondag naar Schaijk, ditmaal voor de wedstrijd tegen DAW Schaijk. 

Na de overwinning vorige week tegen Fortuna ‘74, was BMC 1 gebrand om te winnen. Nadat ons Kimmie het liedje voor de playbackshow had laten horen en Rinus alle informatie over vorig seizoen op de mail had gezet (bedoel Whatsapp;))kon BMC 1 zich voorbereiden op de wedstrijd. De uitploeg wist dat het een moeilijke pot ging worden, maar dat er zeker kans was voor winst/gelijkspel. 

In een spannende eerste helft ging het gelijk op na 5-5, waarna de ploeg uit Schaijk steeds de voorsprong pakte, kon BMC 1 wel aansluiten met goals van onder andere Ninke en Iris. De scheidsrechter liet veel toe, waardoor het een stevige wedstrijd werd. DAW Schaijk pakte door en schoot de 7-6 binnen. BMC 1 gaf hier antwoord op door een mooie strafworp van Moniek, waardoor de teams met een stand van 7-7 naar de kleedkamers gingen. 

Nu rust kwam DAW Schaijk scherp uit de startblokken, terwijl BMC 1 juist verzuimde de kansen af te maken. Zo ontstond er uiteindelijk snel een gat naar 15-9. Bij BMC 1 wilden de doelpunten niet vallen helaas, terwijl iedereen streed voor elke bal en het spel goed was.
Helaas bleef bij DAW Schaijk het schotpercentage hoog, waarna je zag dat BMC 1 moeite had om de wedstrijd te kantelen. BMC 1 liep met een 16-11 eindstand tegen een zure nederlaag aan. 

Score: Inge 2x, Iris, Manouk 3x, Meike, Moniek, Ninke 3x

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee