De laatste wedstrijd van de eerste helft veldcompetitie heeft BMC afgesloten met een 14-9 winst. De wedstrijd werd geopend door een mooie doorloopbal van Pupil vd week: Izabel Klerkx. Nadat de routine van vorige week weer werd opgepakt met een bakkie pleur/thee en druiven kon BMC zich opmaken voor een belangrijke wedstrijd tegen Euro Girls/Rietvogels.

BMC wist door twee goals van Ninke gelijk een voorsprong te pakken. Maar toch kon BMC zich nog niet losmaken van de Euro Girls/Rietvogels, die in het spoor bleef van BMC. Het was een leuke eerste helft voor het publiek, waarin er flink gestreden werd en er mooie doelpunten vielen. Ook moest BMC van Rinus de druk naar binnen houden waardoor Lieke en Manon mooie wegtrekballen konden scoren. BMC was dit keer niet eigenwijs en luisterde naar de coaches๐Ÿ˜ƒ. Ruststand: 9 – 5.

Na rust startte BMC goed met direct twee goals van Manouk en ontstond er een gat van 6 goals. Ondanks de mooie aanvallen en goede kansen, viel de bal er niet in en kwam de stand weer op 3 doelpunten verschil te staan. De spanning was ook te voelen bij (oud) teamgenoten, hierdoor werd de coaching bij het publiek luider en dit werd door steeds meer speelsters opgemerkt๐Ÿ˜‰. Maar ondanks Euro Girls/Rietvogels dichterbij kwam, liet BMC zich niet kennen en gooiden Meike en Manouk de wedstrijd dicht met twee doorloopballen en werd de eindstand 14-9.

De winst werd dit keer niet gevierd bij de voetbalkantine, maar de voetbalmannen kwamen naar Dโ€™n Doorloop. Het was een gezellig feestje geweest, waarbij gedronken, gedanst en gefeest werd. Organisatie en vrijwilligers bedankt!

Door de winst eindigt BMC 1 de eerste helft veld op een gedeelde derde plek in de overgangsklasse. BMC 1 gaat zich opmaken voor het zaalseizoen!! Hopelijk zien wij jullie dan!

Score: Inge, Iris, Lieke, Manon, Manouk 5x, Meike, Moniek, Ninke 3x.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee