Zondag 4 februari stond de kraker op het programma. En nee, helaas bedoelen we hier niet Pink Sunday mee๐Ÿ˜‰, maar de wedstrijd tegen Corridor. Voor deze wedstrijd misten we nog onze vakantieganger Moos en geblesseerden Iris, Robin en Renee. Hierdoor kwam geloof het of niet, BMC 1 te kort in spelers. Gelukkig kon BMC 1 Manon op trommelen om mee te gaan. Bedankt! Maar na goede trainingen en overleggen hoe we de vakken gingen opstellen, kon BMC 1 zich klaarmaken.
Son is voor ons doen nu om de hoek, dus we waren goed op tijd. Na de voorbespreking en warming-up, maakte BMC 1 zich klaar voor de laatste wedstrijd voor carnaval. Rinus gaf mee dat het vooral een leer-wedstrijd was en we moesten knokken voor elke bal.
BMC 1 ging goed mee in de wedstrijd, want na een kwartier stond de stand op 3-3. Weinig fouten werden gemaakt en BMC 1 was scherp. En na bijna een halfuur ballen was daar het veelbelovende moment. MARJAN IS BACK!!! En hoe, ze legde gelijk een mooi doelpunt er in, waardoor de ruststand 8-5 was.
Na rust scoorde onze Kimmie de 8-6, waardoor BMC 1 weer terug was in de wedstrijd. BMC 1 wist daarna niet snel meer te scoren, terwijl er wel mooie en zelfs open kansen waren. Na het fluitsignaal was de eindstand 15-7.
Toch is BMC 1 tevreden met de wedstrijd. Weinig fouten gemaakt en de meiden die bepaalde dames moeten verdedigen hebben goed werk geleverd!
BMC 1 komt na de vakantie nog 1 keer in actie, namelijk zondag 25 februari. De laatste thuiswedstrijd wordt gespeeld om 19:30 uur tegen DSV, zien we jullie dan?
Score: Kim 2x, Lieke, Manouk 2x, Marjan, Ninke
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee