Beste allemaal,

Het corona virus heeft ook invloed op vele zaken binnen onze vereniging. Zo hebben we na lang beraad besloten om de paasactie te annuleren. 

Het is in deze fase niet wenselijk om meer sociale contacten te creëren dan strikt noodzakelijk. Het ophalen en bezorgen van de artikelen uit de paasactie past niet in dat beeld. De paasactie is belangrijk voor onze vereniging. Echter is de gezondheid van onze (mede) mensen vele malen belangrijker.

De mensen die bij de paascommissie een betaling gedaan hebben voor hun bestellingen krijgen deze van ons terug.

We zijn super dankbaar voor iedereen die zich weer heeft ingezet tijdens de verkoop en natuurlijk ook degene die iets lekkers bij ons hebben besteld! Hopelijk tot volgend jaar.

Wij hopen op jullie begrip.

Let op elkaar, zorg voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Korfbalvereniging BMC


Voor leden:

Het is belangrijk dat je zelf zorgdraagt voor het op de hoogte brengen & retourneren van de betaling aan de mensen die bij jou een bestelling geplaatst en betaald hebben. Het kan zijn dat je daarvoor je mapje nodig hebt wat je bij de paascommissie hebt ingeleverd. Indien dat het geval is, neem je contact op met José Verhagen op telefoonnummer 0653584993.

Ben je langs de deuren gegaan om te verkopen? De paascommissie zal bij deze mensen een briefje in de bus doen. Dit kan alleen van diegene die hun mapje hebben ingeleverd!

Als je vragen hebt, neem dan ook contact op met Jose Verhagen.

Hartstikke bedankt voor jullie hulp en we hopen op jullie begrip!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee