De zomervakantie ligt maar net achter ons & het nieuwe sportseizoen is alweer begonnen! Natuurlijk zijn er de afgelopen weken al enkele mensen druk bezig geweest met het nieuwe seizoen.

Zo hebben we voor de zomervakantie besloten om het tweede veld opnieuw in te zaaien, dit betekent dat we hier tot het zaalseizoen en mogelijk het gehele seizoen geen gebruik van kunnen maken. We zullen het hoofdveld gebruiken en in piektijden mogen we gebruik maken van een gedeelte van het voetbalveld.

Het afgelopen jaar hebben we een enorme groei gehad bij de Kangoeroe Klup, hier zijn we heel blij mee. Een groot gedeelte van de jeugd stroomt nu door naar wedstrijdkorfbal en zij gaan dit seizoen hun eerste echte wedstrijden spelen. We waarderen het dat veel ouders en leden dit samen met ons in goede banen leiden. We moeten zorgdragen dat deze stroom blijft groeien om de continuïteit van de club te waarborgen.

Afgelopen zomer hebben we Marjo van Gogh bereid gevonden om de taak als penningmeester op zich te nemen, Marjo zal komende ALV voorgesteld worden als bestuurslid van KV BMC. Dit jaar gaan we de facturen voor het eerst digitaal versturen, door de wisseling & digitalisering zullen jullie de factuur wat later dan normaal ontvangen.

Ik wens jullie een mooi seizoen toe!

Met sportieve groet,

Diederik

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee