Hallo BMC-ers,  

Ik stel me met veel plezier even voor. Mijn naam is Pedro Blanco (52 jaar) en ik ben de nieuwe trainer van BMC. Samen met Jose en 2 dochters woon ik in Veldhoven.

Ik ben begonnen met gemengd korfbal toen ik 7 jaar oud was bij korfbalvereniging SDO in Veldhoven. Naast het korfballen bij SDO heb ik vele jaren verschillende (jeugd)ploegen getraind en ben ik actief geweest in voornamelijk technische commissies. 
 
Vanwege werkzaamheden ben ik op mijn 23e gestopt met korfballen en heb ik mijn overige korfbalactiviteiten afgebouwd. Toen een van mijn dochters ging korfballen ben ik weer meer betrokken geraakt bij het korfbal.

De afgelopen jaren ben ik trainer/coach geweest bij DSV uit Diessen en Klimroos VVO uit Hoogeloon Hapert. Dit heb ik met veel plezier gedaan.
 
Het afgelopen jaar heb ik bewust geen club gehad zodat ik ook eens naar andere korfbalwedstrijden kon kijken, o.a. die van mijn dochter. Begin dit jaar ben ik toegevoegd aan de trainersstaf van SDO, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.
 
Helemaal nieuw ben ik niet bij BMC. In 2015 was ik tijdens de 2e helft veldcompetitie de trainer/coach BMC 1 gemengd. Een korte maar ook een hele leuke en gezellige periode. Een periode waarin ik ook BMC heb leren kennen als een prettige en sociale club, waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Het contact is vervolgens gebleven en dat heeft geresulteerd dat ik nu terug keer maar dan bij de BMC 1 dames.
 
Met Frank Schellings, Diederik Tibosch en op de achtergrond ook nog Reint Bos gaan we dit seizoen de selectie 1 en 2 trainen/coachen. Een selectie met een mooie mix van korfbaltalenten.
 
Op zondag 13 september spelen BMC 2 (11.15 uur) en BMC 1 (13.00 uur) de eerste thuiswedstrijd. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken maar ook om ons aan te moedigen, wellicht naar een overwinning. 
 
Met sportieve groet,
Pedro

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee