Let’s play together! Een kreet die voor ons heel vanzelfsprekend is en sinds kort ook staat voor een nieuw concept binnen onze vereniging. Vanaf nu shop je namelijk jouw wedstrijdtenue, trainingspak of trainingsoutfit met maar liefst 15% korting in onze eigen ledenwebshop.

De sponsorcommissie, bestaande uit Jose Verhagen, Marjo van Gogh en Sindy van Empel heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zij zijn verantwoordelijk voor de clubkleding binnen onze vereniging en hebben in samenwerking met Deventrade en HT Sports Rosmalen, ons vertrouwde adres voor sportkleding, een kledinglijn samengesteld die past bij onze vereniging.

Wedstrijdrokjes en -broekjes, sportsokken, sporttassen, trainingspakken, shirts, hoodies en polo’s van de merken Hummel, Reece en Stanno. Het is allemaal beschikbaar in onze eigen ledenwebshop en jullie ontvangen maar liefst 15% korting op alle items. Je bestelt jouw favoriete outfit eenvoudig online en haalt je bestelling op bij HT Sports in Rosmalen. Vergeet niet ook in de winkel een kijkje te nemen want bij HT Sports Rosmalen ontvang je als lid van BMC 10% korting op het gehele assortiment (op de originele prijs).

We zijn als vereniging blij met deze mooie samenwerking. Naast de korting die jullie ontvangen, ontvangen wij als club ook nog eens 10% in cash over de artikelen die de leden, de vereniging en sponsoren hebben besteld op de ledenwebshop.

Om de kledinglijn te promoten zijn we bij Deventrade in Deventer geweest voor een fotoshoot. Daantje van Empel, Elin van Uden en Renee v.d. Akker waren bereid om model te staan. En wat hebben we het leuk gehad! Er waren diverse artikelen van de door ons gekozen kledinglijn aanwezig. Zelfs met ons logo erop. Onze modellen zijn erg enthousiast over de kleding die ze mochten showen. De fotoshoot verliep vlot en spontaan en we hebben een mooie rondleiding gehad door het pand van Deventrade. Wat een enorme voorraad aan sportkleding…. Hierbij alvast een voorproefje!

Ben je voor de start van het nieuwe seizoen op zoek naar mooie sportkleding? Klik hier en neem snel een kijkje in de ledenshop!

Let’s Play Together!

Ter info:

Wedstrijdshirts worden per team gesponsord. Je dient zelf een rokje / broekje aan te schaffen. Het is ook belangrijk goede sportsokken te dragen in de kleur zwart, geen halve sokjes. We adviseren lange, zwarte Stanno sokken met 2 rode ringen.

De senioren teams hebben gesponsorde trainingspakken. Voor jeugdleden is er geen verplicht trainingspak.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee