Beste leden en ouders/verzorgers,

Het bijzondere seizoen van 2019/2020 is afgelopen, gelukkig hebben we het seizoen korfballend kunnen afsluiten. Ik wil dan ook alle trainers/coaches bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen en met name de laatste weken zodat we het alsnog korfballend hebben kunnen afsluiten. Dit gaf iedereen van jong tot oud veel vreugde. Natuurlijk zijn we ook trots op onze leden die goed met de regels zijn omgegaan en iedereen heeft hierin zijn verantwoording genomen. Dat biedt veel hoop voor de start van het komende seizoen. Uiteraard blijft het onzeker of we gaan starten maar alle voorbereidingen worden getroffen om te starten.

Ondanks dat de competitie op het veld niet is uitgespeeld is de stand van de zaal bepaald als eindstand. Dat betekent dat we enkele kampioenen binnen onze club hebben. Dit heeft ieder team de afgelopen weken op hun eigen manier gevierd. We kijken met veel enthousiasme uit naar het nieuwe seizoen. Hierin zullen de jeugdteams goed vertegenwoordigd zijn met 8 teams, twee seniorenteams en een midweek team in de dames en gemengd. Daarnaast zal ons eerste team komende seizoen geleid worden door Pedro Blanco van de Voort met ondersteuning van enkele BMC trainers, introductie zal aan het begin van het seizoen volgen.

Helaas hebben enkele personen aangegeven hun taken over te dragen aan anderen per komend seizoen. Dit vinden wij natuurlijk heel jammer, maar we willen hen ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Lieke en Marielle nemen afscheid bij de jeugdcommissie, Reint en Iris als trainer/coach dames 1 en 2 en Mandy als bestuurslid van BMC. Enkele functies zijn al ingevuld maar mocht je interesse hebben om iets binnen de club te doen, laat het ons vooral weten! We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken.

Samen bouwen we aan een gezonde vereniging en als het ons in de corona tijd lukt om 4! nieuwe leden te mogen verwelkomen weet ik zeker dat we weer toekomstbestendig zijn.

We wensen iedereen een fijne vakantie toe en we zien elkaar op het sportveld!

Met een vakantiegroet namens het bestuur,

Diederik Tibosch

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee