Begin van het seizoen heeft het bestuur besloten dit jaar te gaan kijken hoe wij onze leden/vrijwilligers kunnen behouden en enthousiasmeren om activiteiten te organiseren voor de vereniging. Hiervoor zijn wij terecht gekomen bij Friends League. Dit is een project dat is opgezet door Hannah. Zij gaat met ons mee kijken hoe wij onze A, B en C-leden betrokken kunnen houden bij de vereniging.

Op woensdagavond 8 maart heeft in de Run de eerste sessie plaatsgevonden. Onder het genot van snacks konden de meiden vrijwillig aansluiten om leuke activiteiten te bedenken voor de vereniging. Eind van de avond zijn er door verschillende groepjes leuke ideeën bedacht! De ideeën hebben een GO gekregen van het bestuur en konden verder uitgewerkt worden!

Maar wat nu?
Na de snacksessie vond maandag 3 april de volgende sessie plaats. Er zijn mooie ideeën ontstaan en de activiteiten die de jeugdleden hebben bedacht, zijn in ontwikkeling. Meer informatie volgt snel!

Speel je in de A, B of C en was je niet aanwezig bij de sessies, maar wil je wel graag mee organiseren? Laat het aan je trainer weten en Meike zorgt ervoor dat je wordt toegevoegd aan de groepsapp!

Wij hebben er zin in om de activiteiten te organiseren samen met JULLIE!

Groetjes Hannah, Marjan en Meike

Category2022-2023
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee