Afgelopen ALV hebben we in overleg met jullie besloten een traject i.s.m. het KNKV te starten en de schouders eronder te steken. We waren er allen van overtuigd dat we de toekomst van BMC wilden waarborgen! Dit heeft zijn eerste vruchten afgeworpen zoals de start van de Kangoeroeclub, een succesvolle belactie en een betere visie voor onze club.

Maar we zijn het afgelopen jaar ook tegen verschillende zaken aangelopen waardoor we niet optimaal konden besturen. Zo hebben we te veel brandjes geblust. Wij als bestuur willen graag aan de slag met concrete plannen voor de toekomst en de vereniging weer actief maken. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar mensen die structureel taken op zich willen gaan nemen.

Noodoproep

Hierbij doen wij een oproep aan onze leden en ouders. Vanuit het huidige bestuur zal alleen Luuk als wedstrijdsecretaris stoppen na dit seizoen. Diederik, Claire en Mandy kunnen en willen de vereniging niet met z’n drieën dragen. Als er niemand opstaat, twijfelen wij er ernstig aan om seizoen 2018/2019 door te gaan als bestuur. Niet omdat we er niet in geloven of niet voor willen gaan, maar omdat wij dan ook langzaam ons enthousiasme en plezier verliezen.

Naast minimaal 1 nieuw bestuurslid, kunnen we niet zonder een jeugdcoördinator. Ook zijn er handen nodig om aan de slag te gaan met de ledenwerving. Kom naar de ALV om precies te horen waar JIJ ons kan helpen en praat mee over de toekomst. Sta op en laten we samen de handen ineen slaan. Meld je bij Diederik én kom naar de ALV op maandag 8 januari!

We hebben zo’n mooi clubje; dat willen we toch niet verloren laten gaan?

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee