Het is weer tijd voor het jaarlijkse korfbalkamp met de jeugd van BMC! Heb jij er al zin in? Het kamp staat gepland van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni. Lees snel verder en schrijf je direct in!

 • Locatie 
  Zoals ieder jaar zoekt de Jeugdcommissie naar een leuke kampeerboerderij, waar we met z’n alle terecht kunnen. We hebben ervoor gekozen om naar een accommodatie te gaan, waar we al eerder zijn geweest. Dit was toen zo goed bevallen. We gaan naar kampeerboerderij ‘Joahanna Hoeve’ in Bergeijk! .
 • Hooggeëerd publiek…
  Het thema dit jaar is vrolijk en kleurrijk. Ga mee op kamp en waan je in de wonderenwereld van het circus. Denk aan popcorn, sterke acrobaten, danseressen en grappige clowns. Denk alvast na over de bonte avond, want deze is natuurlijk ook helemaal in dit thema. Ga mee met Cirque du BMC!
 • Financiën
  Voor het kamp wordt een bijdrage gevraagd van € 37,50. Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL97-RBRB-069106-9549 t.n.v. Jeugdcommissie BMC. Let op: Vermeld duidelijk de naam van uw kind (of kinderen) in de transactie. Betalingen graag voldoen vóór 1 juni.
 • Contact
  Mocht je, na het lezen van dit bericht, nog vragen en/of opmerkingen hebben kun je deze altijd mailen naar jeugdcommissie@kvbmc.nl. De jeugdcommissie bestaat uit Lieke, Anouk, Christ-Jan, Moniek, Marielle en Louis.  Verdere informatie en het rijschema volgen in de weken voor het kamp.

Wil jij je aanmelden voor het korfbalkamp? Klik hieronder! 

Klik hier om in te schrijven voor BMC Korfbalkamp 2018!
Category2017-2018, Algemeen
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee