Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat Brigitte Patings, jarenlang lid van korbalvereniging BMC, op zaterdag 9 december jl. op 43-jarige leeftijd is overleden.

Brigitte werd in 1994 lid van onze vereniging. We werden benaderd door zeven enthousiaste dames van de vereniging WKV uit Den Bosch die graag bij BMC wilden gaan korfballen omdat WKV ophield met bestaan. Brigitte was daar รฉรฉn van.

Er werd een senioren 4 team opgericht onder leiding van trainer/coach Rien Beaard. De zussen Silvia en Antoniek van de Akker waren haar vaste maatjes waarmee ze elke week naar Berlicum kwam. Brigitte was erg fanatiek en na verloop van tijd speelde ze dan ook in senioren 2 met aan het roer Adri van Vlijmen. Vervolgens heeft ze nog een tijdje in senioren 3 gespeeld voordat ze met het hele team in de midweekcompetitie zijn gaan spelen.

In september 2015 sloot ze aan bij het recreantenteam, waar haar afstandsschot niet ongemerkt bleef. Altijd die grote glimlach en een vinger omhoog als ze er weer 1 in had liggen. Brigitte hield van de sport en ook zeker van de gezelligheid eromheen. Een groot gemis voor haar teammaatjes en de vereniging.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden die Brigitte achterlaat.

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee