Seizoen 2017/2018 ligt achter ons en iedereen kan zich opmaken voor een mooie vakantie. Het afgelopen jaar was een druk jaar voor onze club. Ons doel was het vlot trekken van de club op vele gebieden. Zo waren we op zoek naar nieuwe vrijwilligers en een structurele aanwas van jeugd. Dit is beide zeer geslaagd. Veel betrokken ouders en leden hebben een helpende hand geboden en daar zijn we heel blij mee.

Daarnaast zijn we gestart met de Kangoeroe Klup. Veel jonge enthousiaste meiden hebben wekelijks kennis kunnen maken met korfbal. Dit is zo goed gegaan dat de eerste meiden doorstromen naar de F1 en volgend seizoen wedstrijden gaan spelen. En… onze vereniging is en dames midweek team rijker!

We kijken terug op een succesvol seizoen binnen en buiten het veld! Mede dankzij de extra vrijwilligers, ouders en (jeugd)speelsters die zich in hebben gezet voor BMC hebben we dit seizoen weer mooie stappen gemaakt. Hartelijk dank allemaal voor jullie tijd en enthousiasme!

Al met al kunnen we zeer tevreden zijn over het afgelopen jaar. Wij danken iedereen voor hun inzet het afgelopen seizoen. We wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien iedereen graag bij de aanvang van het nieuwe seizoen!

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee