Wat was het een feest tijdens de jeugd activiteit op 13 juni! Dit jaar geen kampweekend, dus een alternatief programma was snel gemaakt door de jeugdcommissie: Een échte kampzaterdag!

De ochtend werd gestart met de jongste jeugd. Met het traditionele recept van; zon, pannenkoeken, knutselen & een foute muziekbingo, waande we ons helemaal op kamp! Natuurlijk werd er ook nog even gedanst!

Tijd om alles even goed te desinfecteren en klaar te zetten voor ronde twee met onze oudste jeugd. Met een goed gevulde goodiebag hebben we verschillende spelletjes gedaan en gezellig gekletst op de kleedjes. Van weerwolven tot slabakken, van beerpong tot kubb’en. Ook nu kwam Diederik even langs om Lieke en Mariëlle names BMC in het zonnetje te zetten en heel hartelijk te danken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Als afsluiting van ‘hun laatste kamp’ hebben we met de jeugdcommissie nog gezellig gegeten bij De Prins. Bijna net zo lekker als de frietjes van kamp.. 😉.

Het was een super geslaagde kampzaterdag, maar hopelijk kunnen we volgend jaar gewoon weer gezellig met zijn allen op kamp! Geniet van de zomerstop en tot volgend seizoen!

Bekijk alle foto’s hier.

Category2016-2017
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee