Namens de Balkum Beach Commissie, hierbij de uitnodiging om deel te nemen aan het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi!

Beste sporter, 

In het Pinksterweekend (8, 9 en 10 juni) vindt de 16e editie van het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi “Balkum Beach” plaats! Je denkt misschien “Boeiend, dat is niets voor mij!”, maar niets is minder waar! 
Dit jaar wordt er op zaterdagmiddag 8 juni van 15.00 tot 18.00 uur het Switch180 6×6 fun toernooi gespeeld. Dus maak een team van minimaal 6 personen met je teamgenoten, familie, vrienden, buren en kennissen en laat zien dat jullie niet alleen maar kunnen korfballen, maar dat jullie je ook prima kunnen redden in het beachvolleybal! Als je durft tenminste…. 😉

 

Voor de toeschouwers is er alle gelegenheid voor een hapje en een drankje en voor de kleinsten is er een springkussen en een zandbak. 

 

Mocht het nu op zaterdagmiddag niet helemaal volgens plan gaan, dan is er alle mogelijkheid om ’s avonds vanaf 21.00 uur het verdriet weg te dansen (en voor de 18+’ers: om dit weg te drinken) in de feesttent. Voor de 18+’ers bestaat hier ook de kans op nieuwe winst: tijdens het feest kun je elkaar uitdagen voor een stevig potje Beerpong. 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in feesttent op de allerleukste party van het dorp als je niet mee gedaan hebt aan het Switch180 6×6 fun toernooi! 
 
Net als vorig jaar zijn wij te vinden op Parkeerterrein TiboschMilrooijseweg 45 Berlicum.

 

Voor alle informatie en om je in te schrijven voor het 6×6 toernooi: www.balkumbeach.nl  
Wees er snel bij, want VOL=VOL!

 

We hopen jullie allemaal op het zand en in de feesttent te zien op 8 juni! Heel graag tot dan! 
 

Met sportieve groet, 
 

Namens de Balkum Beach commissie

Category2016-2017
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee