Op dinsdagavond 26 oktober gaan we er tijdens een gezellige avond samen voor zorgen dat jij je spelregelbewijs haalt.

Het spelregelbewijs is een vereiste om te mogen korfballen. Dit geldt voor iedereen vanaf de B en ouder. Het KNKV voert het spelregelbewijs verplicht in om te komen tot een veiliger sportklimaat. Door middel van het vergroten van de spelregelkennis verwacht het KNKV de sportiviteit en het respect naar elkaar en naar de scheidsrechters te vergroten.

Wat gaan we doen?

  • Wat: het halen van je spelregelbewijs
  • Wanneer: dinsdag 26 oktober om 19.30 uur in de kantine
  • Hoe: op je eigen laptop of tablet (er is wifi aanwezig)

Jullie ontvangen op korte termijn allemaal een mail van het KNKV met hierin je activatiegegevens (let op: deze mail is alleen te openen op desktop). Geen activatiemail ontvangen? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@kvbmc.nl.

A & B

We verwachten jullie allemaal op 26 oktober

Senioren

Je kunt het examen thuis maken via www.korfbalmasterz.nl of ook 26 oktober naar deze avond komen.

Alvast oefenen?

Via de website van Korfbalmasterz (www.korfbalmasterz.nl) kan geoefend worden. Iedereen kan vrij oefenen zonder in te loggen. Op de site vind je spelregels en spelsituaties. De spelregel is de theoretische achtergrond, de spelsituatie is de vertaling naar de praktijk. In de spelsituaties zie je voorbeelden van situaties die betrekking hebben op die spelregels. Per spelsituatie zijn oefentoetsen te vinden. De oefentoetsen zijn vrij beschikbaar en mag iedereen maken zo vaak hij/zij wil. Het doorlopen van de oefentoetsen is niet noodzakelijk om het spelregelbewijs te halen.

Tot dan!

Dan zorgen we dat we elkaar er samen (snel) doorheen slepen!

Category2021-2022
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee