Allereerst willen we even terugblikken op een mooi binnenseizoen met veel gezelligheid en plezier. Ook dit jaar hebben we geslaagde activiteiten gehad en er komt nog meer! We zouden het dan ook gezellig vinden om het seizoen met jou af te sluiten met het jaarlijkse korfbalkamp.

Ook voor de aller kleinste!
Het kamp is voor jong en oud, dus natuurlijk zijn ook de allerkleinste welkom! Voor de allerkleinste (Kangoeroes, welpen en F) is het ook mogelijk om alleen zaterdag overdag te komen en eventueel één nacht te blijven tot zondag. Je kunt dit aangegeven in het aanmeldingsformulier of contact met ons opnemen.

Korfbalkamp 2019
Vorig jaar hebben we voor het eerst het korfbalkamp gehad bij een scouting vereniging. Dit is ons goed bevallen en het is gelukt om weer een leuke accommodatie te vinden. We verblijven dit jaar bij scoutinggebouw Neil Amstrong, scheerderstraat 5 in Geldrop. Het kamp zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni 2019. De luchtbedden mogen dus weer mee!
Klik hier om de accommodatie te bekijken

Thema: Glitter & Glamour
Dit jaar voel jij je het hele weekend de grote ster. Iedereen wordt in stijl ontvangen en gaat stralend naar huis. Ga je mee op kamp dan moet je zeker dat ene glitter topje meenemen. Want het kamp staat dit jaar in het teken van Glitter & Glamour! Tijd om te shinen!

Kosten
Voor het kamp wordt een bijdrage gevraagd.
– Gehele weekend € 37,50
– Zaterdag tot zondag (1 overnachting) € 20,-
– Zaterdag € 10,-

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL97-RBRB-069106-9549 t.n.v. Jeugdcommissie BMC. Let op: Vermeld duidelijk de naam van uw kind (of kinderen) in de transactie. Betalingen graag voldoen vóór 1 juni. Aanmelden kan tot 10 mei.


Meer informatie

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben kun je deze altijd mailen naar jeugdcommissie@kvbmc.nl. Verdere informatie en het rijschema volgen in de weken voor het kamp.

Daarnaast krijgen de allerkleinste nog de kans om kennis te maken met de jeugdcommissie. De uitnodiging volgt.

Groetjes Anouk, Christ-Jan, Lieke, Moniek, Louis en Marielle

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

Category2018-2019
Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee