24
juni
All Day
Kampeerboerderij D’n Boschkant in Bakel
Kampeerboerderij D’n Boschkant in Bakel
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

We zouden het ontzettend leuk vinden om het seizoen weer samen met jullie af te sluiten met het welbekende jeugdkamp. Wij kijken er alweer naar uit, jullie ook?!

Middels dit formulier meld je jezelf (of je dochter) aan voor het BMC korfbalkamp van 24 – 26 juni in Kampeerboerderij D’n Boschkant aan de Speurgt 2 te Bakel.

Schrijf je hier in!

Het vervoer naar de locatie dient onderling geregeld te worden. Mocht je t.z.t. geen vervoer hebben laat het ons weten, dan gaan wij kijken of we nog een zitplekje voor je kunnen regelen.

Voor het kamp wordt een bijdrage gevraagd:
Gehele weekend €40,00
Een dag en één overnachting €22,50
Eén dag €10,00

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL13-RBRB-0919-7264-45 t.n.v. Korfbalvereniging BMC. Let op: Vermeld duidelijk je naam (of dat van uw kind (of kinderen)) in de transactie. Betalingen graag voldoen vóór 18 juni.

Details over vertrektijden en de laatste informatie volgt in de loop van komende maanden.

Ook dit jaar zal er weer een bonte avond zijn. Het zou daarom leuk zijn als je met je team een dansje/act/optreden voorbereidt, zodat je op zaterdagavond met je team kan schitteren! Het kampthema maken we snel bekend!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op door een mailtje te sturen naar Moniek van Heijningen via; jeugdcommissie@kvbmc.nl

Hopelijk tot dan, wij hebben er in ieder geval al veel zin in!

Lieve groetjes,
Anouk, Fieke, Marjan, Ninke, Pleuni, Annieck en Moniek

Gegevens

Begin:
juni 24
Einde:
juni 26