Update 25 juni:

Per 1 juli mogen de sportaccommodaties (binnen en buiten) en -kantines weer open. Ook hoeven korfballers van 19 jaar en ouder per 1 juli tijdens het korfballen geen afstand meer van elkaar te houden en zijn wedstrijden weer mogelijk.

Korfballers van 18 jaar en ouder dienen voor en na de training/of wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De kleedkamers en douchevoorzieningen van BMC blijven dit seizoen gesloten.

NOC*NSF heeft op 26 juni een nieuw algemeen sportprotocol opgesteld. Het geüpdatete protocol vind je op nocnsf.nl/sportprotocol.

Het nieuwe protocol van BMC vind je hier:


Update 2 juni:

Vanaf 1 juni 2020 12.00 uur hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar tijdens de korfbaltraining buiten geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dit gold al voor de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand.

Lees meer (jeugd).


Update 14 Mei:

Ook de senioren mogen weer het veld op vanaf woensdag 20 mei.

Lees meer (senioren).


Update 2 Mei:

Het zijn nog steeds onzekere tijden maar wij zijn blij dat we vanaf woensdag 6 mei de trainingen voor de jeugd – in aangepaste vorm – weer kunnen oppakken. Met dank aan onze enthousiaste vrijwilligers die hieraan hun medewerking willen verlenen. Onderstaand lezen jullie op welke dagen en tijden de verschillende groepen welkom zijn. Belangrijk ook voor ouders en jeugdleden om goed te lezen onder welke voorwaarden we weer (heel voorzichtig) aan de slag gaan.

Lees meer (jeugd).


Update 12 maart:

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Dit volgen wij als BMC natuurlijk op.

Begin volgende week verwacht het KNKV nadere informatie te kunnen geven over welke gevolgen deze maatregel heeft voor het verdere verloop van de zaalcompetitie.

We houden jullie op de hoogte. 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur


Update 11 maart:

Beste allemaal,

Alle trainingen van deze week (week 11) worden ivm de richtlijnen van het RIVM, de Brabantse veiligheidsregio’s en het NOC-NSF afgelast.

Het KNKV heeft alle wedstrijden waarbij Brabantse verenigingen betrokken zijn afgelast voor komend weekend. Lees hier meer.

De paasactie:

I.v.m. het bestellen van de producten moeten de mapjes vandaag voor 20.00 uur ingeleverd worden:

  • Bij Jessy op Otterhage 10 of aan de Theresiaschool (Bart is daar).
  • In de brievenbus bij José Verhagen, Hoogstraat 129.
  • Of even een totaal overzicht maken van je bestelling. Hoeveel heb je van elke soort nodig. En een foto appen naar Marjo van Gogh (telefoonnummer staat in de app-groepen) ook voor 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur


9 maart 2020

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de persconferentie omtrent het corona virus hebben wij overleg gehad over de gevolgen voor onze vereniging. Er is besloten om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Dat betekent dat wij eenieder die verkouden is, moet hoesten en/of koorts heeft, met klem verzoeken om niet naar trainingen/wedstrijden te komen. Laat vooral je gezonde verstand werken: dat geldt ook voor familieleden, vrienden en kennissen die wedstrijden willen komen bezoeken. We willen iedereen vragen dit op te volgen en we vertrouwen erop dat iedereen dit naleeft.

Leden die niet ziek zijn en gewoon willen trainen, wat uiteraard mag, zijn natuurlijk van harte welkom! Wel het dringende advies om extra aandacht te hebben voor persoonlijke hygiëne. Dus voor de training handen wassen en erna ook.

Vooralsnog is er geen aanleiding om wedstrijden te cancelen. Maar als we spelen dan wel met fitte spelers. Kan daar niet aan voldaan worden, dan moeten we afmelden. Laat altijd tijdig je trainer / coach weten als je niet aanwezig kan zijn, zodat hij/zij dit met Jessy verder kan regelen indien nodig.

Dus trainingen gaan door mits de train(st)er zelf ook fit is en bereid is om te komen. We respecteren ieder zijn keuze hierin.

Groeten van het bestuur

Lees hier onze: Statuten of ons Huisregelement

Ontwerp: BigBird, creative studio / Realisatie: DeeWeeDee